Opći uvjeti zaštite osobnih podataka temelje se na odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 (General Data Protection Regulation - GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) te korisnicima ovih web stranica pružaju informacije o načinu prikupljanja, korištenja, zaštite, ispravaka i brisanja njihovih osobnih informacija. Poveznica za uvjete zaštite osobnih podataka dostupna je na naslovnici i svakoj pod-stranici ovih web stranica. Poveznica za zahtjev korisnika o prikupljenim osobnim podacima dostupna je u izborniku na dnu web stranice.

Osobni podaci korisnika

U ovim uvjetima zaštite osobnih podataka pojam ‘osobni podatak’ podrazumijeva svaki podatak temeljem kojeg se korisnik može identificirati: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, telefonski broj, IP adresa i sl. podaci.

Za pristup sadržajima ovih web stranica nije potrebna registracija korisnika niti se korisnik za pristup sadržajima treba prijavljivati na web stranicu. Ove web stranice mogu se stoga koristiti bez otkrivanja identiteta korisnika.

Web stranice Rivijera d.d. omogućavaju korisniku da putem online obrasca rezerviraju turistički smještaj u Autokampu Opatija. U tu svrhu Rivijera d.d. prikuplja sljedeće osobne podatke: ime i prezime korisnika, poštanska i e-mail adresa korisnika te broj telefona za kontakt.

Kolačići na web stranici

Ova web stranica koristi kolačiće za upravljanje autentifikacijom, navigacijom i drugim funkcijama te dijeli informacije s trećem stranama čije aplikacije koristi.

Molimo da prije korištenja web stranice pročitate informacije o vrsti kolačića, njihovoj svrsi i mogućnostima brisanja na stranici s informacijama o kolačićima.

Ova web stranica ne dijeli vaše osobne informacije s autorima kolačića trećih strana niti direktno koristi kolačiće trećih strana.

Kako se koriste prikupljeni osobni podaci

Vaše podatke koristimo isključivo kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo prilikom korištenja ovih web stranica i naših usluga.

Prikupljeni podaci koriste se za autentifikaciju, prikupljanje anonimnih statističkih podataka i poboljšanje usluga koje web stranica pruža.

Ova web stranica ne vrši registracija korisnika te stoga ne prikuplja osobne podatke korisnika u tu svrhu, već samo anonimne podatke potrebne za sesije posjeta i podatke za kolačiće trećih strana.

Osobni podaci prikupljeni putem obrasca za online rezervaciju smještaja koriste se isključivo za pružanje usluge rezervacije smještaja i popratnih usluga kako bi Rivijera d.d. osigurala kvalitetnu uslugu na zahtjev korisnika.

Rivijera d.d. zadržat će vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je to potrebno u svrhe pružanja usluge turističkog smještaja i popratnih usluga za vrijeme vašeg boravka u Autokampu Opatija, te u vremenskom periodu definiranim zakonskim obvezama Rivijera d.d.

Zaštita osobnih informacija

Ova web stranica temelji se na Joomla CMS besplatnom sustavu za upravljanje sadržajima web stranica. U stvaranju ovog sustava sudjeluje puno volontera koji nastoje sustav održati sigurnim te se sustav stalno razvija u formi njegovih novijih i sigurnijih verzija. Nove verzije sustava pružaju veću zaštitu i sigurnost web stranica te stoga redovno nadograđujemo sustav sa svakom novoobjavljenom Joomla CMS verzijom.

Osobni podaci korisnika prikupljeni putem obrasca za online rezervacije korisnika čuvaju se u računalima Rivijera d.d. Sigurnost vaših podataka nam je važna i shvaćamo ju ozbiljno, no niti jedan način prijenosa podataka putem Interneta i elektronička pohrana podataka nije 100% sigurna. Rivijera d.d. nastoji koristiti sva dostupna sredstva i sustave koji omogućavaju sigurnost pohranjenih podataka no ne može jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Rivijera d.d. obvezuje se da će sve osobne podatke korisnika dostavljene putem online obrasca za rezervaciju koristiti isključivo u svrhu rezervacije smještaja i telefonskih / e-mail kontakata u svezi njene potvrde i osiguranja kvalitetnih usluga.

Rivijera d.d. obvezuje se da vaše osobne podatke neće prodati, iznajmiti ili dostavljati trećim stranama / osobama bez vaše izričite suglasnosti.

Korisnici usluga Rivijera d.d. mogu u svakom trenutku zatražiti uvid u njihove osobne podatke koje je Rivijera d.d. pohranila u svojim sustavima ili zatražiti njihovo potpuno brisanje.

Postupak u slučaju neovlaštenog pristupa osobnim podacima

Vlasnik web stranica vodi računa o i odgovoran je za ažurnost Joomla CMS verzije web stranica kako bi se osigurala sigurnost prikupljenih osobnih podataka i spriječio sigurnosni upad i zlouporaba osobnih podataka korisnika.

U slučaju sigurnosnog upada koji bi dopustio neovlašteni pristup osobnim podacima korisnika, vlasnik web stranica će sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation - GDPR) sve korisnike i Agenciju za zaštitu osobnih podataka (AZOP) koja je nadležna za nadzor primjene ove Uredbe obavijestiti o neovlaštenom upadu u zakonskom roku od 72 sata.

Izmjene uvjeta zaštite osobnih podataka

Ovi uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se samo na podatke prikupljene na ovoj web stranici a ne i na osobne podatke prikupljene za potrebe pružanja Rivijera d.d. usluga izvan ovih web stranica.

Rivijera d.d. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta zaštite privatnosti bez prethodne najave.

Izmjene će biti objavljene na samoj web stranici. Preporučamo svim korisnicima da redovno provjeravaju sadržaj ovih web stranica i uvjete zaštite osobnih podataka.

Motor Camp Opatija

Autokamp Opatija

Within reach of the sea and the attractive beach, and close to the main traffic course, you will find the green treasure, natural Camp ''Opatija'' in Ičići. Under the crowns of broadleaf and coniferous trees, following the harmony of the ground, this is a shelter to all those who need a temporary run away from the civilisation, and still having everything necessary at hand.

Booking request >>
Location >>

This website uses cookies for better experience of site visitors. Please read the General Terms of Use, Privacy Policy and Cookie Information before using the website. By clicking the link 'More', you will learn more about the cookies on this site. By clicking the link 'Accept', you confirm that you accept cookies on this site.