OpatijaBiser smješten u najdubljem kutu Kvarnerskog zaljeva, s turističkom tradicijom dužom od 160 godina.

Od davnina omiljeno ljetovalište plemstva i otmjene gospode, plijeni svojim stilom i elegancijom. Poznata je po blagoj i ugodnoj klimi, glamuroznim festivalima i priredbama. Ponosi se svojom kulturnom i turističkom baštinom, svojim hotelima, restoranima i plažama. Svjesna svoje tradicije i sjaja, gostoljubivo prati današnji moderni turizam.

 

Više o Opatiji možete saznati na stranicama:

https://www.visitopatija.com/hr

Autokamp Opatija

Autokamp Opatija

Nadomak mora, atraktivne plaže i u blizini glavnog prometnog pravca, skriva se zeleno blago - prirodni autokamp ''Opatija'' u Ičićima. Pod krošnjama bjelogoričnih i crnogoričnih stabala, slijedeći sklad terena, ovo je utočište svima koji žele nakratko pobjeći od civilizacije - a opet imati sve potrebno nadohvat ruke.

Upit za rezervacije >>
Lokacija >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.