Opće odredbe i definicije

Sadržaj na web stranicama www.rivijera-opatija.hr i svi pisani i dr. materijali na njima vlasništvo su RIVIJERA Plus d.o.o., ukoliko to nije drugačije navedeno, te se ne smiju kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica.

Ograničenja korištenja i odgovornosti

Podaci objavljeni na ovim stranicama izneseni su u najboljoj namjeri i uz provjeru njihove vjerodostojnosti. Nastojimo objaviti točne informacije ali ne dajemo nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Informacije objavljene na ovim web stranicama imaju informativni karakter.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja web stranica te prihvaća koristiti sadržaj web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Rivijera d.d. ovime isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica te za bilo kakve pogreške u njihovom sadržaju.

RIVIJERA Plus d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja web stranica bez prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz takvih izmjena.

RIVIJERA Plus d.o.o. nije odgovorna za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz nedostupnosti web stranica zbog tehničkih razloga.

Ove web stranice sadrže i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. RIVIJERA Plus d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika.

Korisnici

Korisnik se obvezuje da ove web stranice neće koristiti za sadržaje koji šire mržnju i rasnu netrpeljivost, povređuju prava i interese trećih osoba, unose i / ili distribuiraju bilo kakav nelegalan software, uključujući ali se ne ograničavajući na viruse, spyware i sl.

Zaštita, prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Web stranice RIVIJERA Plus d.o.o. ne omogućavaju registraciju korisnika pa samim time ni ne prikupljaju osobne podatke korisnika / posjetitelja stranice te vrste.

Web stranice RIVIJERA Plus d.o.o. omogućavaju online rezervaciju smještaja u autokampu te stoga prikupljaju osobne podatke korisnika / posjetitelja stranice u svrhu pružanja usluge rezervacije smještaja.

Detaljne opće uvjete zaštite osobnih podataka i informacije o kolačićima koji se koriste na ovim web stranicama pročitajte u Općim uvjetima zaštite osobnih podataka >>

Oglašavanje na stranicama

RIVIJERA Plus d.o.o. zadržava pravo objavljivanja komercijalnih oglasa na svojim web stranicama. Svaka korespondencija ili poslovanje s oglašivačima isključivo je stvar oglašivača i vlasnika web stranica koji osigurava prostor za oglašavanje.

RIVIJERA Plus d.o.o. nije odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao kao rezultat takvog poslovanja ili same prisutnosti oglasa.

Izmjene uvjeta korištenja

RIVIJERA Plus d.o.o. zadržava pravo izmjena ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave.

Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja web stranica provjeriti važeće Uvjete korištenja objavljene na RIVIJERA Plus d.o.o. web stranicama.

Autokamp Opatija

Autokamp Opatija

Nadomak mora, atraktivne plaže i u blizini glavnog prometnog pravca, skriva se zeleno blago - prirodni autokamp ''Opatija'' u Ičićima. Pod krošnjama bjelogoričnih i crnogoričnih stabala, slijedeći sklad terena, ovo je utočište svima koji žele nakratko pobjeći od civilizacije - a opet imati sve potrebno nadohvat ruke.

Upit za rezervacije >>
Lokacija >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.